Servicevagt GAME CITY

Esperanto Roskilde 4. nyhedsbrev - SVAR PÅKRÆVET

Hej kære deltagere,

Vi glæder os til snart at se jer alle i Roskilde! Om en uges tid begynder festivalen og her er nogle vigtige informationer fra vores side:

Du skal arbejde på Game City som servicevagt, gennem 4 vagter af 8 timers varighed (8 timer på pladsen - beregn ca. 9 timer pr. vagt) i tidsrummet fra lørdag d. 28. juni til mandag den 7. juli. Vi har nok fælles telte og soveposer til de, som har bedt dette, men hvis du ønsker privatliv, så medbring dit eget telt.

Du gør en indsats for os, og vi gør vores bedste for jer. Derfor tilbyder vi fri forplejning i vores baseområde igennem HELE festivalen. Dette er ikke noget du finder andre steder. Morgenmad og frokost er enkel, men god: Grød, brød, pålæg og frugt. Til aften laver vi i fællesskab varm mad, og vi kan kun gøre dette hvis alle giver en hånd med til madlavning/oprydning. Når Indre Plads åbner torsdag d. 3. juli flytter vi aftensmaden til vores madbod i Foodcourt og du kan få varm aftensmad der. Morgenmad og frokost fortsætter nede i baseområdet.

For at sikre din plads hos os vil vi gerne have at du indbetaler et depositum på kr. 1000 til vores forenings bankkonto. Depositummet er en sikkerhed for begge parter for at vi indgår en aftale om at du mod 32 timers arbejde som servicevagt modtager armbånd til festivalen. Hvis du ikke møder op til en vagt uden gyldig grund (ved reel sygdom, vi skal have dit armbånd tilbage) vil vi trække kr. 500 i depositum (som vi så kan tilbyde en anden på holdet for at tage en ekstra tørn).

Vi håber du har forståelse for dette, denne praksis er blevet fast politik for stort set alle foreninger de sidste år, da vi selv hæfter med kr. 1000 pr. vagt overfor festivalen. Kort efter at du har taget dine vagter og festivalen er overstået vil du modtage dit depositum retur.

Du kan indbetale depositum på bank konto i Merkur Bank, 84011251950 (evt. reg. 8401, konto 0001251950) med dit navn og evt. tlf. nummer i tekstfeltet.

Vedhæftet er arbejdsplanen, på Game City har vi 9 teams af 4 personer … nogle af disse er delt i del teams, gennemlæs og skriv hvilke 3 hold du helst vil på, svar os på roskildefestivalo@gmail.com senest søndag … skriv også hvilke hold du ikke under nogle omstændigheder kan være på, f.eks fordi du er afrejst eller endnu ikke flyttet til Roskilde.

Hvis du ikke svarer MISTER DU PLADSEN HOS OS!!!

Her kan du se, hvornår dine foretrukne musikere spiller: http://roskilde-festival.dk/music/band_schedule/

Hvis du ikke har skrevet det til os, vil vi meget gerne vide hvornår du ankommer.

Ankomst til festivalen - Tag til indgang Øst med bus eller til fods (Syd ad Køgevej følg strømmen) når du kommer frem til EAST så ring til os på +45 5258 9995 og modtag yderlige instruks om hvor vi mødes til kontraktunderskrivning (medarbejderkontrakt fremsendes ved næste nyhedsbrev og udleveres ved fremmøde) og armbåndspåsætning. Selv om vi prøver at være der hurtigt, så vær beredt på noget ventetid her.

Hvis du er ved at komme for sent til din vagt, eller du vil i kontakt med os i roskilde så ring +45 5258 9995.

Pakkeliste: Varmt tøj Regntøj Regn støvler Sovepose Lampe, Pandelampe hvis muligt Badetøj (medmindre du foretrækker at svømme uden) Solbriller Solcreme Telt - hvis du ønsker privatliv (Vi har en gruppe telte efter behov) Godt humør!

Vi ses snart i Roskilde :) …

Mvh. Esperanto holdet.

 
2014-06-20_game_city_dansk.txt · Lastaj ŝanĝoj: 2014/06/23 08:38 de rastamuzo
 
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki